Verslag BSG – Wijker Toren 1 ronde 3

Tata staat al te trappelen, maar als opwarmer hebben we nog een verslag weten op te duiken van onze Thomas uit de derde KNSB-ronde. Maar inmiddels hebben we toch al vijf rondes gespeeld? Waarom nu dan pas dat verslag? Allemaal terechte vragen. Zou het te maken hebben met de verkiezingsuitslag? Komt het doordat Dragan een week van te voren al op de speellocatie van de vijfde ronde in Bunschoten aanwezig was en boos was dat hij niet binnen werd gelaten? Komt het doordat Sam pas sinds dit seizoen bekend is met het fenomeen ‘Arnhem’? Of heeft het ermee te maken dat ik (Jimmy) er niet in slaagde een bestand zonder foutcode aan te leveren bij Dennis?

We zullen het nooit weten. Hoe dan ook: Lees het verslag, haal er inspiratie uit en laat de stukken voor u spreken in Wijk aan Zee!

Geplaatst in Nieuws.