Schaakvereniging Excelsior schaaksimultaan 2019

Op 24 augustus 2019 organiseert Schaakvereniging Excelsior de schaaksimultaan 2019 tijdens de zomerfeesten van Heemskerk.
Jansheeren, Maltezerplein 1 te Heemskerk.
Start 13.00 uur.
Simultaangever Manuel Bosboom.

Wie de strijd wil aanbinden met een sterke Nederlandse schaker (rating pakweg 2400) die garant staat voor een originele opening en creatief spel moet 24 augustus 2019 zeker in zijn agenda zetten. Dan speelt Manuel Bosboom namelijk simultaan in de Jansheeren, het onderkomen van schaakvereniging Excelsior. Een schaakevenement dat én als afsluiting van het lopende seizoen geldt én als opwarmer voor het nieuwe.
Manuel Bosboom is internationaal meester. Hij komt in de hoofdklasse van de Nederlandse Schaakbond uit voor schaakvereniging ‘En Passant’ in Bunschoten. Zijn specialiteit vormen snelschaak- en blitzpartijen. Zo won hij in Wijk aan Zee enkele jaren geleden een snelschaakpartij van toenmalig wereldkampioen Garri Kasparov.
Zaterdag 24 augustus staat nog niet direct voor de deur, maar de eerste deelnemer heeft zich al aangemeld. Wil je ook (gratis) meedoen, meld je dan aan bij de organisator van het evenement: Roelof de Haan, roelof@bureauvsop.nl
Ik zie u graag terug op 24 augustus, om de krachten te meten met Manuel, geef u direct op.

Met vriendelijke groet,
Roelof de Haan
HSV Excelsior
06-54302525

Geplaatst in Uncategorized.