Schaakoff

Beste leden van de Wijker Toren,

Fysiek schaken op de club en het ontmoeten van schaakvrienden(innen), het heeft er helaas een tijdje niet in gezeten. Maar het kan en mag weer! Om dit te vieren organiseren we samen met de Koninklijke Nederlandse Schaakbond en de regionale bonden: de Schaak-Off.

Wij als club doen mee aan de Schaak-Off en organiseren op 16 september in onze eigen accommodatie (Wijker Toren, Grote Kerk) de lokale voorronde! Doe jij ook mee?

WAT IS DE SCHAAK-OFF?

Het Schaak-Off toernooi is een landelijk schaaktoernooi voor alle schaakliefhebbers, bestaande uit lokale voorrondes op de club, waarvan onze club er één is. Winnaars van deze voorrondes kwalificeren zich voor de regionale wedstrijden, waarbij tegen andere schakers uit de provincie gestreden wordt om een ticket in de landelijke eindfinale!

Alle wedstrijden vinden fysiek plaats op onze club, want we willen tenslotte vieren dat dit weer mogelijk is!

VOOR WIE?

Heel simpel, voor al onze leden en nieuwe schaakliefhebbers uit de omgeving. De indeling geschiedt op basis van ervaring en niveau. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen op zijn/haar niveau kan meedoen.

Ken je ook schaakliefhebbers uit de omgeving die misschien wel mee zouden willen doen, wijs ze dan op deze mogelijkheid. Jullie zijn onze beste ambassadeurs.

HOE WERKT HET?

Het Schaak-Off toernooi vindt plaats op:

Donderdag 16 september 2021, 20:00 uur

De Wijker Toren (de Hervormde Kerk), Kerkplein 37 A, Beverwijk

Op die avond 16 september komt de schaak-off dus in plaats van de reguliere interne competitie.

Iedereen speelt 3 ronden van ca. 50 minuten (20 minuten plus 5 seconden increment). Van elke poule plaatsen de winnaars zich voor de regionale ronde.

INSCHRIJVEN

Inschrijven kan als volgt: via de landelijke Schaak-Off website: www.schaakoff.nl.

Na je inschrijving ontvang je een ontvangstbevestiging per mail en wordt jouw deelname geregistreerd.

Met vriendelijke groeten,

Uw interne wedstrijdsleider,

Camile Hol

Geplaatst in Uncategorized.