Toernooi in Gent

Ook dit jaar heeft een delegatie van onze club meegedaan aan het schaaktoernooi in Gent. Dit open toernooi met negen rondes wordt georganiseerd door de schaakvereniging KGSRL (Koninklijke Gentse Schaakkring Ruy Lopez). Al vele jaren doen een aantal leden van de Wijker Toren hieraan mee. De speellocatie is ’t Kuipke: een indoor wielerbaan aan de rand van het centrum van Gent. Tijdens het toernooi worden ook de Gentse feesten in de stad gehouden.

Van de Wijker Toren deden mee: Johan, Lourens, Paul, Stefan en Camile. Onze oud-clubgenoten Jos en Willem speelden ook mee. Zij spelen tegenwoordig respectievelijk bij Heerenveen en MSC Den Helder. Jos had zijn clubgenoot Wisse meegenomen. Eveneens trokken we veel op met onze vrienden van Z.S.C. Saende. Ook de familie van Stefan was er af en toe bij, waardoor we met een aardig groot gezelschap hadden.

’s Avonds werden de Gentse feesten bezocht, of de partijen geanalyseerd in ’t Kuipke. De persoonlijke resultaten van onze spelers zijn terug te vinden op de site https://www.kgsrl.be.

Geplaatst in Nieuws.