Bastiaan wint 3de Online Clubavond!

De derde clubavond kende weer wat nieuwe gezichten; zo deed niet alleen meervoudige clubkampioen Arjan voor het eerst mee, maar ook oud eerste team speler Stefan Slings, huidige eerste team spelers Sjoerd Plukkel en Bart Piet Mulder en Wijkertoren-fan Marcel Duin wisten voor het eerst de weg naar de Wijkertoren-arena te vinden.

En het werd een flink gevecht… (zie  https://lichess.org/tournament/kH6VvhDB)

De eindoverwinning ging uiteindelijk naar Bastiaan; die kreeg het voor elkaar om maar liefst 15 potjes af te werken in 2 uur en daardoor een solide 28 punten te halen. Eeuwige 2de Paul Lieverst kwam nog aardig in de buurt ondanks dat hij maar 11 potjes kon afronden. Had hij met een stuk meer kunnen winnen van ondergetekende, dan had hij het mogelijk gered. De derde plek ging naar Arjan Wijnberg die het met 9/14 ook prima deed en op onderling resultaat ondergetekende voor bleef.

De eindstand vertaald:

 1.  Bastiaan Veltkamp
 2.  Paul Lieverst (Wijkertoren-fan)
 3.  Arjan Wijnberg
 4.  Richard Schelvis
 5.  Rick Duijker
 6.  Peter Uylings
 7.  Camile Hol
 8.  Cas Kok
 9.  Marcel Duin (Wijkertoren-fan)
 10.  Cor Meems
 11.  Stefan Slings (oud-lid)
 12.  Harm Gerlings (Wijkertoren-fan)
 13.  Jaap de Vries
 14.  Bart Piet Mulder
 15.  Martijn de Ree
 16.  Sjoerd Plukkel
 17. Hans Wiemerink

Volgende week donderdag is er natuurlijk weer een toernooi. De link daarvoor komt maandag op de site. Het speeltempo blijft lastig, sommige mensen willen een sneller speeltempo, sommige mensen willen langzamer. Hopelijk blijft iedereen het leuk vinden ondanks dat het niet altijd zijn favoriete tempo is.

Richard

 

 

Geplaatst in Nieuws.